Судова боротьба з колишніми власниками триває: суд вчергове переніс розгляд справи за позовом Геннадія Боголюбова до ПриватБанку - 5.0 out of 5 based on 1 review

15 серпня 2022 року Господарський суд міста Києва вчергове переніс розгляд справи за позовом Геннадія Боголюбова до ПриватБанку, у якій колишній акціонер та партнер Ігоря Коломойського намагається повернути собі акції банку, витребувавши їх від держави.

Розгляд справи перенесений на 5 вересня через зловживання позивачем своїми процесуальними правами.

«Судове засідання було відкладено знову ж таки через дії пана Боголюбова, який, порушуючи закон, намагається наразі подати докази поза межами всіляких процесуальних строків. В цілому бачимо, що наразі пан Боголюбов не зацікавлений в розгляді даної справи та сприяє її затягуванню», — заявив юридичний представник ПриватБанку Віктор Тарасенков за результатами засідання.

ПриватБанк наголошує, що зухвалі спроби Геннадія Боголюбова оскаржити дійсність договору купівлі-продажу акцій суперечать приписам Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», який чітко забороняє витребування акцій від інвестора, яким виступила держава. Крім того, на момент подачі позову вже минув строк позовної давності.

Як повідомлялось раніше, при подачі позову пан Боголюбов вдався до веєрної подачі, коли подається відразу декілька позовних заяв з метою обрання необхідного судді.

ПриватБанк сподівається, що при подальшому розгляді справи Господарський суд міста Києва не дозволить позивачу зловживати своїми процесуальними правами та в кінцевому підсумку все ж таки прийме справедливе та законне рішення.

Оцените пост:

11111