У Харкові підірвали банкомат ПриватБанку - 5.0 out of 5 based on 1 review

В Україні відбулося чергове пограбування банкомату «Приватбанку». На цей раз надзвичайна подія сталася в Харкові на проспекті Перемоги, про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

Сума збитку, нанесеного банківській установі встановлюється. Правоохоронці повідомляють, що банкомат перебував у приміщенні місцевого супермаркету.

Harkov podorvan bankomat2

За висновком вибухотехніків, всередині банкомату стався вибух газоповітряної суміші. На щастя, ніхто не постраждав. Скільки грошей винесли, наразі невідомо.

Нагадаємо, що в травні цього року в Києві в Деснянському районі група невідомих аналогічним способом підірвала банкомат і викрала касети з готівкою.

А 19 червня екіпаж інкасаторського автомобіля ПриватБанку спробували підірвати в Попаснянському районі Луганської області в селищі Врубівка.

Оновлення від 27червня 2019року - ПриватБанк оголосив винагороду за інформацію, яка допоможе затримати злочинців. За сприяння у затриманні зловмисників банк обіцяє нагороду у розмірі 50 тисяч гривень. ПриватБанк звертається за допомогою до можливих свідків злочину і осіб, які володіють будь-якою інформацією, яка допоможе встановити і затримати зловмисників. Передати інформацію в банк можна за телефонами (056) 716-35-02, (067) 565-12-34, e-mail: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript., а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.

Оцените пост:

11111