Українка стала мільйонним користувачем онлайн сервісу TransferGo - 5.0 out of 5 based on 1 review

26 березня 2019 року, Лондон, Велика Британія - Онлайн сервіс міжнародних грошових переказів TransferGo досяг позначки в один мільйон користувачів. Мільйонним користувачем сервісу стала українка, яка проживає з сім'єю в польському Вроцлаві.

За даними компанії, на кінець 2018 року число зареєстрованих клієнтів сервісу становило 850 тисяч осіб, а вже в перші кілька місяців поточного року було зафіксовано стрімке зростання, і в березні кількість користувачів досягла 1 мільйона, з яких близько 140 тисяч осіб - українці.

«До сервісу TransferGo щодня приєднується понад тисячу клієнтів по всьому світу. На сьогоднішній день переслати гроші в Україну можливо з 35 країн. При цьому, найбільше транзакцій здійснюється з Польщі, Угорщини, Німеччини, Литви, Словаччини та Чехії», - коментує Анастасія Фоменко, Менеджер з розвитку бізнесу TransferGo в Україні. «Рада, що мільйонним користувачем TransferGo, який оцінив безперечні переваги нашого сервісу, такі як швидкість, доступність і безпеку, стала українка. Від імені компанії вітаю нашого мільйонного користувача, який зможе до кінця року здійснювати грошові перекази в нашому сервісі безкоштовно за будь-якою опцією доставки».

Нагадаємо, що в 2017-2018 році через сервіс TransferGo українцями було перераховано додому понад 100 мільйонів євро. 62% всіх грошових переказів в Україну здійснюється через мобільний додаток TransferGo, який було успішно адаптовано на українську мову для Android і iOS.

Как ранее сообщал ПриватБлог, TransferGo и ПриватБанк запустили бесплатные переводы в Украину из 35 стран мира.

Оцените пост:

11111