Українці на карантині збільшили інвестиції за кордон втричі - 5.0 out of 5 based on 1 review

За квітень українці оформили через ПриватБанк 2430 е-лімітів на переказ коштів за кордон, з яких понад 71% (1738 операцій) - на здійснення інвестиції за кордон, що втричі більше у порівнянні з лютим.

Для розміщення коштів на власних рахунках за межами України у квітні українці оформили в банку 690 (29%) е-лімітів. Загалом за останній місяць ПриватБанк забезпечив обробку 85% від оформлених українцями е-лімітів, 65% з яких онлайн через Приват24.

Безперечним лідером для інвестування коштів українцями залишається США - за квітень для інвестицій у американські компанії оформлено 1551 е-лімітів. На другому місці Кіпр - 114 е-лімітів, також серед ТОП країн для інвестицій Німеччина (30 е-лімітів) та Грузія (20 е-лімітів) за місяць.

Щоб інвестувати в закордонні активи через ПриватБанк, достатньо оформити заявку онлайн у Приват24. ПриватБанк допоможе отримати е-ліміти безкоштовно, крім того, банк забезпечує підтримку клієнтам на всіх етапах оформлення та відправки платежу. Відправити SWIFT переказ в Приват24 можна швидко та зручно.

Оцените пост:

11111