З початку року ПриватБанк заробив 25,8 млрд грн чистого прибутку - 5.0 out of 5 based on 1 review

Чистий прибуток ПриватБанку за 8 місяців 2019 року становить 25,8 млрд грн, що є рекордним показником для банківської системи та майже втричі перевищує прибуток за підсумками 8 місяців минулого року.

Про це повідомив голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл під час PrivatBank Innovation Day у Дніпрі. За його словами, чистий комісійний дохід банку за 8 місяців 2019 року становить 11,6 млрд грн, а його частка у доходах банку становить 45,1%. Зростання комісійного доходу є результатом збільшення кількості активних клієнтів та транзакцій онлайн-банку Приват24.

«Що відрізняє бізнес-модель ПриватБанку та що робить її стійкою – це транзакційний бізнес. Приват24 ядро сучасної бізнес-моделі банку. За останній рік щоденна кількість транзакцій в Приват24 зросла на 700 тисяч, – зазначив Петр Крумханзл. – Щомісяця через Приват24 українці купують товарів та оплачують послуг на суму понад 65 млрд грн. Якби в ПриватБанку не було передової онлайн-платформи, для обслуговування такої кількості клієнтів та транзакцій нам довелося б відкривати більше 7,5 тисяч нових відділень».

За його словами, з початку 2019 року ПриватБанк додав до Приват24 дві нові функції – продаж електронних полісів ОСЦПВ та обмін валют онлайн. До кінця року в Приват24 з’являться можливість купівлі фіз. особами ОВДП та випуск повноцінної банківської віртуальної картки.

Оцените пост:

11111