З початку року в Приват24 українці придбали ОВДП на 400 мільйонів - 5.0 out of 5 based on 1 review

За перший квартал 2021 року українці придбали через Приват24 ОВДП на суму понад 400 млн грн.

Як повідомили у ПриватБанку, це втричі перевищує обсяги купівлі державних паперів онлайн у 2020 році, за який онлайн було інвестовано у державні цінні папери майже 135 млн грн.

За даними банку, найбільшим попитом у фізосіб та приватних підприємців користуються річні ОВДП, номіновані в національній валюті а також двох трьох річні облігації, номіновані в доларах США. Найменшим попитом користуються довгострокові цінні папери з термінами погашення через 5-6 років - як правило, гривневі вкладення українці роблять на короткі терміни, а валютні на більш тривалі терміни.

На сьогодні средняя сума операцій з купівлі ОВДП через Приват24 складає 450 тис грн. У ПриватБанку очікують протягом року збільшення обсягів інвестування населення у державні цінні папери ще вдвічі. До кінця 2021 року ПриватБанк планує запустити в Приват24 сервіс подачи заявок на покупку державних облігацій на аукціоні Міністерства фінансів України та можливість проведення клієнтами операцій на фондових біржах.
Нагадаємо, у березні 2020 року ПриватБанк розширив перелік послуг з цінними паперами, надавши можливість фізособам купувати та продавати облігації внутрішньої державної позики в режимі online в веб версії Приват24. Для придбання цінних паперів достатньо у розділі "Послуги" меню "Цінні папери" обрати ОВДП, які відповідають вашим інвестиційним потребам, заповнити необхідні параметри та підписати за допомогою ЕЦП/КЕП сформовані документи щодо відкриття рахунку в цінних паперах та придбання ОВДП.

Оцените пост:

11111