Житомирська міська лікарня отримала обладнання, що допоможе рятувати життя пацієнтів з коронавірусом - 5.0 out of 5 based on 1 review

ПриватБанк в рамках програми «Дихай! Разом проти коронавірусу» передав міській лікарні №1 у м. Житомирі медичне обладнання вартістю понад 783 тис.грн, згідно рекомендованого табелю обладнання МОЗ для боротьби з COVID-19.

Зокрема, лікарня отримала дефібрилятор TEC-5631, електрокардіографи ЕСG-2150, комплект пульсоксиметрів Rad 5 - 10 штук. 

«Зараз кожна допомога лікарням - дійсно безцінна і вимірюється збереженими людськими життями, - говорить директор Житомирського регіонального управління ПриватБанку Вадим Хиля. - Ми дякуємо нашим клієнтам, які за два тижні перерахували понад 2 млн грн в рамках програми «Дихай! Разом проти коронавірусу». Ці гроші підуть на закупівлю апаратів штучної вентиляції легенів та інших засобів, які допоможуть пацієнтам лікарень швидше одужати від коронавірусу».

Національна програма «Дихай! Разом проти коронавірусу» дозволить протягом найближчого місяця акумулювати кошти банку та пожертв клієнтів для постачання необхідного обладнання обласним лікарням країни, які більше за все потребують такого обладнання.

Стати разом з ПриватБанком учасником національної антивірусної програми «Дихай! Разом проти коронавірусу» можна:

  • через мобільну та веб-версію Приват24,

  • на сайті ПриватБанку,

  • на сайті Благодійного фонду ПриватБанку «Допомагати просто».

Благодійний внесок з пластикової картки можна зробити за декілька кліків. Мінімальний розмір допомоги не обмежений.

Оцените пост:

11111