Супергерої ПриватБанку - 4.3 out of 5 based on 3 reviews

з 17 липня 2019 до 31 серпня 2019

Стань справжнім superhero з Карткою Юніора Masterсard Призовий фонд: 500 000 гривень


Хто може брати участь в акції?

До участі в акції допускаються підлітки (6–17 років) – власники Картки Юніора Masterсard від ПриватБанку.

Як стати переможцем?

Зареєструватися та виконати послідовно всі завдання.

Які подарунки в акції?

Призовий фонд акції – 500 000 гривень.

Шукаємо супергероїв!

Є безліч різних міст на світі, але десь за горами ховається місто із секретом – Мегасіті. Місто супергероїв і подвигів! Місто, куди мріє потрапити кожен.

Проте тепер це місто потребує порятунку. Мегасіті шукає справжніх супергероїв з добрим серцем і вірою в надприродне. Супергероїв, які врятують Мегасіті від ненажерливих грошоїдів. Ці істоти атакували непомітно, взяли в полон супергероїв Мегасіті й планують захопити весь світ. Грошоїдів треба негайно зупинити.

Якщо ти це читаєш, можливо, саме ти – супергерой, якого ми так довго шукали. Поповнюй свою суперсилу й хутчіше вирушай на допомогу. Мегасіті чекає на тебе! Реєструй свою Картку Юніора Masterсard від ПриватБанку в акції, виконуй усі завдання та отримай можливість розділити призовий фонд у 500 000 гривень!

Мегасіті чекає на тебе!

Оформити Картку Юніора можна без дитини в найближчому відділенні ПриватБанку. Тисніть на зображення щоб ознайомитися з перевагами картки Юніора:card junior


Де я можу стежити за новинами акції і отримати більше інформації?

FacebookПідписуйтесь на наш аккаунт у Facebook. Діліться з друзями про акцію, обговорюйте і висловлюйте свої пропозиції.

Оцените пост:

11111