ПриватБанк вимагає від правоохоронців та міської влади забезпечити дотримання законності та правопорядку при проведенні пікетів НЗФ - 5.0 out of 5 based on 1 review

ПриватБанк 27 січня в черговий раз звернувся до правоохоронців та міської влади Дніпра з вимогою забезпечити правопорядок та дотримання законності під час проведення пікетів НЗФ біля будівель головного офісу банку.

Так, за повідомленням прес-служби ПриватБанку, 27 січня зранку пікетники незаконно та в зухвалій формі перекрили за допомогою підручних засобів всі під'їзди до центрального офісу, що унеможливлює роботу інкасаторських служб, а також роботу аварійних бригад та швидкої допомоги.

Як підкреслює прес-служба банку, ПриватБанк розцінює даний інцидент як спробу тиску на банк, що з початку року стало навмисною тактикою учасників так званого мирного протесту “працівників” НЗФ.

Нагадаємо, з вересня 2019 року нібито представники “Нікопольського заводу феросплавів” проводять пікетування будівель головного офісу ПриватБанку у Дніпрі та Києві, а з початку нового року розширили діяльність на декілька нових локацій найбільших відділень банку у центральних районах Дніпра.

Оцените пост:

11111