Пропозиції для преміальних карток Mastercard - 5.0 out of 5 based on 1 review

до кінця 2021 року

Захистіть себе від зайвих контактів: вигідні пропозиції онлайн від Visa


FARFETCHFARFETCH

FARFETCH існує заради любові до моди. Він працює на глобальному цифровому ринку розкоші, розвиває індивідуальність та об’єднує творців, кураторів і споживачів у всьому світі. FARFETCH об’єднує понад 750 бутиків і брендів з усього світу та постачає товари покупцям у майже 190 країн.
Ексклюзивна пропозиція:
Власники карток Mastercard Platinum, World Black Edition, World Elite від ПриватБанку можуть отримати знижку* 10% на онлайн-замовлення за промокодом MС10UA.
* Пропозиція діє лише на товари з повною ціною.

Винятки:
• Пропозиція діє лише для певних брендів. Із переліком товарів, на які не діє знижка, можна ознайомитись тут.
• Пропозиція не поєднується з іншими акціями, пропозиціями, дисконтними картками, ваучерами або VIP-привілеями, якщо не зазначено інше.

Пропозиція діє до 25.09.2021


Готель Panorama De Luxe (Одеса)Panorama De Luxe

Дизайнерський п’ятизірковий бутик-готель Panorama De Luxe розташований у мальовничому куточку прибережної зони Одеси з видом на Чорне море. Розраховуйтеся преміальними картками Mastercard від ПриватБанку та отримуйте знижки: Platinum, World Black Edition, World Elite – 10%.

Пропозиція діє до 31.12.2021


ГОТЕЛЬ FREDERIC KOKLEN BOUTIQUE (Одеса)FREDERIC KOKLEN BOUTIQUE

Елегантний бутик-готель розташований в історичному районі Одеси поблизу Дерибасівської і Потьомкінських сходів. Класичний дизайн номерів доповнюють унікальні картини та антикварні меблі. Гордість готелю – славетний ресторан Sophie Café. Відкрийте для себе Frederic Koklen, де сервіс, комфорт і безпека гостей – понад усе! Розраховуйтеся преміальними картками Mastercard від ПриватБанку та отримуйте знижки: Platinum, World Black Edition, World Elite – 10%

Пропозиція діє до 31.12.2021


ШОТЛАНДСЬКИЙ ДІМ-РЕСТОРАН WHISKY CORNER (Київ)WHISKY CORNER

Це єдиний в Україні концептуальний ресторан віскі, розташований у середмісті Києва, де представлено понад 700 сортів міцного напою, що доповнюються стравами традиційної шотландської та європейської кухонь. Колекція віскі містить зразки з усього світу та є найбільшою у Східній Європі. Розраховуйтеся преміальними картками Mastercard від ПриватБанку та отримуйте знижки: Platinum, World Black Edition, World Elite – 10%.

Пропозиція діє до 31.12.2021


Ресторан INK Липки (Київ)INK Липки

Ресторан європейської та середземноморської кухні Ink Липки запрошує своїх відвідувачів поринути в атмосферу улюблених смаків. Це ідеальне місце, щоб приємно і комфортно провести час.
Розраховуйтеся преміальними картками Mastercard від ПриватБанку та отримуйте знижки: Platinum, World Black Edition - 15% та World Elite – 20%.

Пропозиція діє до 31.12.2021


MyDutyFree (аеропорти «Бориспіль» та «Київ»)MyDutyFree

MyDutyFree – це інноваційний сервіс для онлайн-шопінгу в магазинах безмитної торгівлі Duty Free, що відкриває нові можливості користування послугами, зокрема заощаджує ваші гроші та час. Розраховуйтеся преміальними картками Mastercard від ПриватБанку та отримуйте знижки: Platinum, World Black Edition, World Elite – 15%.

Винятки:
Пропозиція не додається до інших знижок. Знижка не діє на спеціальні пропозиції та на певні товари:
- Спеціальні пропозиції – це певні товари, які обирає магазин безмитної торгівлі (Duty Free) щомісяця та на які діє спеціальна знижка магазину протягом такого місяця.
- Певні товари – це товари, на які не поширюється знижка від компанії Mastercard. Актуальний перелік товарів зі знижкою ви можете знайти на сайті mydutyfree.net.
Оформлення попереднього замовлення здійснюється не пізніше ніж за 1 годину до вильоту.

Пропозиція діє до 31.12.2021


Polo Ralph Lauren (Київ)Polo Ralph Lauren

Культовий автентичний одяг американського бренду Polo Ralph Lauren – дорогий і водночас лаконічний та модний. Престижна торгова марка демонструє бездоганну якість і майстерність чоловічого та жіночого одягу, взуття, товарів для дітей, а також предметів для облаштування домашнього інтер’єру. Розраховуйтеся преміальними картками Mastercard від ПриватБанку та отримуйте знижки: Platinum - 5%, World Black Edition та World Elite – 10%.

Адреси магазинів у Києві:
ТРЦ Ocean Plaza, вул. Антоновича, 176
ТРЦ GULLIVER, пл. Спортивна, 1а
ТРЦ Sky Mall, просп. Генерала Ватутіна, 2Т
ТРЦ ЦУМ, вул. Хрещатик, 38

Пропозиція діє до 31.12.2021


Philipp Plein (Київ)Philipp Plein

У бутиках Philipp Plein представлені найкращі колекції відомого бренду. Свою славу дизайнер заслужив не лише екстравагантністю стилю, що є його візитною карткою, а й умінням не слідувати трендам та йти своїм шляхом. Особливість торгової марки – принти у вигляді черепа, який присутній на різних елементах одягу й фурнітури. Також використовується унікальна фурнітура – іменні ґудзики, блискавки, лезо. Розраховуйтеся преміальними картками Mastercard від ПриватБанку та отримуйте знижки: Platinum, World Black Edition, World Elite – 5%.

Адреса магазину: вул. Хрещатик, 15/4

Пропозиція діє до 31.12.2021


IONION

iOn – єдина в Україні мережа магазинів зі статусом Apple Premium Reseller. Магазини iOn пропонують великий асортимент комп’ютерів Mac, смартфонів iPhone, годинників Apple Watch, планшетів iPad і безпровідних навушників AirPods, а також повний перелік аксесуарів та програмного забезпечення. Кваліфіковані експерти допоможуть вибрати продукцію Apple. Розраховуйтеся преміальними картками Mastercard від ПриватБанку та отримуйте знижки: Platinum - 2%, World Black Edition - 3% та World Elite – 5%.

Пропозиція діє до 31.12.2021


KIMSKIMS

Екочистка KIMS – це повний набір найсучасніших технологій чистки, які абсолютно безпечні для вас, вашого одягу та навколишнього середовища. Широкий спектр послуг на всі випадки життя. У KIMS можна почистити та відремонтувати свій гардероб і домашній текстиль, взуття і сумки, килими, хутро, м’які іграшки. Також є можливість прати свою постільну білизну, чистити подушки. Розраховуйтеся преміальними картками Mastercard від ПриватБанку та отримуйте знижки: Platinum - 10%, World Black Edition та World Elite – 15%.

Пропозиція діє до 31.12.2021


LEO BEAUTY CLUB (Київ)LEO BEAUTY CLUB

Leo Beauty Club – це світ бездоганного сервісу й унікального інтер’єру, що створює атмосферу відпочинку та релаксації. З Leo Beauty Club ви завжди матимете бездоганний вигляд, а кожен похід до салону краси стане справжнім святом, адже саме тут сповідують ідеологію любові до жіночої природи і природної краси! Розраховуйтеся преміальними картками Mastercard від ПриватБанку та отримуйте знижки: Platinum - 10%, World Black Edition - 15% та World Elite – 20%.

Пропозиція діє до 31.12.2021


САНАТОРІЙ «КОНЧА-ЗАСПА»KONCHA ZASPA

Санаторій «Конча-Заспа» – сучасний центр відновлювальної та профілактичної медицини, який об’єднує новітні методи технологій реабілітації з традиційним санаторно-курортним лікуванням. Головні переваги санаторію – унікальні програми реабілітації та високоефективне обладнання від провідних фірм США, Німеччини, Швейцарії та Франції, яке допоможе відпочити та відновити сили. Розраховуйтеся преміальними картками Mastercard від ПриватБанку та отримуйте знижки: Platinum, World Black Edition - 10% та World Elite – 15%.

Пропозиція діє до 31.12.2021


Де я можу стежити за новинами акції і отримати більше інформації?

FacebookПідписуйтесь на наш аккаунт у Facebook. Діліться з друзями про акцію, обговорюйте і висловлюйте свої коментарі та пропозиції.

Оцените пост:

11111