Чому деревину горіха найкраще купувати на електронних торгах - 5.0 out of 5 based on 1 review

Деревина з 2019 року в Україні продається лише за допомогою електронних торгів.

Процедура торгової операції проводиться з допомогою офіційного сервісу «Прозоро». Його розробили спеціально для цих процедур у рамках реформи боротьби з корупційними діями. Деревину горіха можна купити лише через аукціон.

Чому деревина горіха є популярною

Горіх – це оптимальний вид деревини, який застосовується у більшості виробництв. З нього виготовляються такі різновиди товарів:

  • меблі для спалень, віталень та ванних кімнат;
  • різні кухонні гарнітури;
  • покриття для підлоги;
  • предмети інтер'єру та декору;
  • декоративні оздоблювальні матеріали для стін;
  • прикраси та посуд з дерева та багато іншого.

Високий рівень популярності цей різновид деревини отримав завдяки наявності великої кількості позитивних властивостей. В першу чергу, дерево в залежності від сорту має різну натуральну колірну гамму. Тільки горіх має варіанти від світло-жовтого до темно-коричневого кольору.

Додатково до кольору можна додати наявність високого показника міцності. Це робить деревину максимально зручною у використанні, особливо для приміщень, де на неї будуть негативні впливи. У комплексі з високою міцністю цей матеріал гнучкий і еластичний, що спрощує процедуру роботи з ним.

Порода містить натуральні ефірні олії, що забезпечує тривале збереження дерева у первісному вигляді. Воно не тріскається і не пересихає. Додатково під час нагрівання виділяється приємний аромат.

Чому варто купити деревину горіха на електронних торгах

Процедура купівлі будь-якої деревини доступна виключно за допомогою «Прозоро». Таке обмеження було запроваджено з метою отримання можливості постійного контролю держави над вирубуванням та експортом деревини. Під час використання сервісу можна зазначити велику кількість переваг:

  • покупці отримують можливість роботи безпосередньо із заготівельником або постачальником, що забезпечує покупку деревини за ринковою ціною;
  • виключення посередників дозволяє уникнути націнок та штучного підняття вартості;
  • процедура продажу є повністю прозорою, оскільки користувачі можуть переглядати дії на всіх етапах;
  • анонімність роботи забезпечує виключення корупційних дій та просування конкретного покупця чи продавця;
  • всі учасники мають рівні шанси стати переможцем в аукціоні;
  • під час вивчення оголошення про продаж можна розглянути всі документи та опис, що допоможе визначитися з вибором.

Всі ці переваги дозволяють отримати товар із максимально позитивними характеристиками. Завдяки цьому покупець може не тільки заощадити кошти, а й отримати максимально якісну породу для реалізації своїх цілей.

Дізнатися про розширений перелік даних про те, чому варто купувати деревину горіха на електронних торгах, можна, перейшовши за посиланням. На сайті майданчика Української універсальної біржі https://www.ueex.com.ua/auctions/gas-cost-calculator/ можна знайти не лише потрібну інформацію, а й провести реєстрацію для отримання доступу до можливостей сервісу «Прозоро».

Оцените пост:

11111