Кредит онлайн на банківську карту - 5.0 out of 5 based on 1 review

За статистикою, більш ніж 10% українців щороку користуються споживчими кредитами. Окрім того, важко навіть підрахувати, скільки людей має кредитні карти різних банків. Кредити дозволяють нам значно підвищити свій рівень життя та не турбуватися про низьку заробітню плату — за допомогою кредитування можна легко дістати грошей на ремонт, відпустку або побутову техніку.

На жаль, традиційне кредитування досі не знаходить широкого розповсюдження серед населення, адже банківські установи нерідко відмовляють потенційним позичальникам через погану кредитну історію, замалий вік, або відсутність необхідних документів. Тож, незважаючи на вигідні умови позик, банки все ще залишаються закритими для студентів, пенсіонерів, та офіційно непрацевлаштованих людей. Але на щастя, ринок кредитування не обмежується пропозиціями від банків — ви з легкістю можете позичити грошей у інших кредиторів.

Де взяти кредит онлайн на карту?

Щоб знайти кредитора, який надасть вам позику із 100% схваленням заявки, ви можете скористатися послугами Money Expert. Наш безкоштовний сервіс допоможе швидко знайти вигідну кредитну пропозицію та порівняти її з іншими. На нашому сайті ви знайдете усі компанії, що можуть надати швидкий кредит онлайн на банківську карту, а також ломбарди. Шукаючи інформацію на Money Expert, ви можете бути впевнені у її свіжості, неупередженості та детальності.

Усіх кредиторів можна розділити на дві групи: ломбарди, та мікрофінансові організації. Вони пропонують досить різні умови, та мають свої переваги та недоліки.

Кредит онлайн на карту у МФО

Мікрофінансові організації пропонують швидкі кредити, які можна легко отримати через інтернет. В Україні працює більш ніж 800 мікрофінансових організацій, тож ви з легкістю зможете знайти підходящий варіант.

Обираючи кредитування в МФО, ви отримуєте наступні переваги:

  • Прості вимоги до позичальників. Вам не потрібно шукати довідку про доходи, виписки про володіння майном та інші документи.
  • Висока доступність. Оформити позику можуть пенсіонери, боржники, студенти та безробітні.
  • Висока імовірність схвалення заявки. Звертаючись до МФО, ви можете бути впевнені в успіху, адже імовірність схвалення заявки складає 90-95%.
  • Зручність. Ви можете оформити кредит онлайн та одразу ж отримати гроші на картку. Враховуючи той факт, що мікрофінансові організації працюють цілодобово, користуватись їх послугами дуже зручно та вигідно.
  • Акції та бонуси. Постійні клієнти МФО можуть приймати участь у програмах лояльності і отримувати різні приємні бонуси та подарунки за користування кредитними коштами.

У той самий час, мікрофінансові організації мають декілька недоліків:

  • Висока відсоткова ставка. Великі відсотки за користування позиченими коштами не дають оформлювати кредити на довгий час. Це робить їх незручними для великих покупок і значно збільшує переплату.
  • Суворі санкції до боржників. Не повернувши борг вчасно, ви можете зіткнутися із збільшенням відсоткової ставки та великими штрафними пенями.

Кредит у ломбарді

Якщо ви маєте цінне ті ліквідне майно, то ви можете закласти його у ломбард та отримати позику від дуже вигідний відсоток. Для цього потрібно лише віднести коштовності або техніку у найближче відділення та оцінити їх. Після цього працівник ломбарду оголосить можливу суму кредитування та умови. Розмір відсоткової ставки найчастіше залежить від розміру позики — чим вона більше, ти меншим буде відсоток.

Кредитування у ломбарді має наступні переваги:

  • Вигідна відсоткова ставка.
  • Кредитування для усіх повнолітніх осіб, навіть іноземних громадян.
  • Можливість перекредитування.

Але у той самий час, користуватись послугами ломбардів може бути не дуже зручно через деякі недоліки:

  • Немає можливості оформити позику онлайн.
  • Сума кредиту обмежена вартістю застави.
  • Ризик втратити заставлене майно у разі неповернення боргу.

Оцените пост:

11111

Комментарии   

Андрій
0
Краще вчасно повертти борги, та мати гарну кредитну істрорію. Мій друг боржник хотів звернутися в одну юридичну компанію за списання боргу. Але коли почитав выдгуки про них, одраз зрозумів що це шахрайство і краще домовлятися з банком.
Ответить Ответить с цитатой