Життя, звичайно, хороша штука, але часто непередбачувана. Буває, що доводиться брати в борг навіть забезпеченим людям. Займати у родичів і знайомих не завжди приємні, так як, за цим послідує низка запитань: навіщо, коли повернеш і т. д. і т. п.

Тому дуже часто буває простіше позичити грошей офіційно - у мікрофінансової організації. Там і документів потрібно мінімум часу на оформлення піде дуже мало. А якщо скористатися послугою позики онлайн на карту цілодобово по всій Україні, то і зовсім з дому виходити не знадобиться. Прогрес зробив крок далеко вперед.

Потрібно лише залишити заявку на сайті, отримати схвалення і гроші надійдуть вам на картку. Причому не важливо, який саме у вас банк. Що потрібно для відправки онлайн заявки? Потрібен інтернет, комп'ютер або смартфон. Зайти на сайт і заповнити там анкету можна з будь-якого пристрою. Ще, звичайно, потрібен документ, що засвідчує особу. Це паспорт. І банківська карта повинна бути у вас на руках. У чому плюси подібних сервісів? Найголовніше, економія часу і сил. Не потрібно нікуди ходити, стояти в чергах і чекати на відповідь. Заповнюєте форму, якщо виникають запитання - відправляєте запит, і фахівець вам сам передзвонить. Коли буде отримано підтвердження, зазвичай на це йде не більше 10 хвилин, можна буде вже подумки починати витрачати свої гроші. Але, як і в будь-якому питанні, що стосується грошей, поспішати не варто. Свої послуги на сайті пропонують 4 компанії. У кожної свій калькулятор. Потрібно заповнити запропоновані форми, внести в них суму і час, на який оформляється позику. Де вийде дешевше, там і варто брати гроші. Ще важливо уточнити у менеджера, які комісії передбачені за обраного продукту. Крім того, необхідно з'ясувати, як і куди потрібно перераховувати передбачені договором платежі за позикою.

В якості невеликого прикладу, припустимо, вам потрібно позичити 2 тисячі гривень. Можна оформити турбозайм на 10 днів. В результаті, ви повинні будете повернути 2 440 гривень. І це при ставці 2,2 відсотка в день. Мета, на яку вам знадобилися кошти, називати не обов'язково. Ще потрібно пам'ятати, що чим більше МФО пред'являє вимог до клієнта, тим кредитна ставка буде менше. Такий стан справ досить зрозуміло. Кредитор також прагне убезпечити себе, оскільки серед позичальників зустрічається досить багато шахраїв. Тому, якщо вам гроші потрібні негайно, то, швидше за все, платою за швидкість і мінімум документів стане підвищена процентна ставка. Що вибрати, вирішувати тільки вам.

Оцените пост:

11111